Какво е лумброкиназа?

 

Лумброкиназата е високо стабилен фибринолитичен ензим , който произлиза от земният червей - Lumbricus rubellus и по точно е извлечен от клетки на чревната тъкан на този червей. Той има силно антитромбоцитно действие! Широко използван в Китай и Япония от дълги години, днес е все по популярен и в Европа! Лумброкиназата е научно доказан ензим , който предотвратява образуването на кръвни съсираци , както и разрежда кръвта - силно фибринолитично действие.

Ползи от лумброкиназата

Уникално въздействие върху сърдечно-съдовата система! Протеолитичните ензими в Лумброкиназата действат антикоагулантно (разтварят фибрина в кръвните съсираци). Подпомага зарастванета на рани! Помага при хора с дълбоки тромбози - при разширени вени! Помага при някои случаи на рак - подтиска и намалява размножаването на туморните клетки! Спомага за излекуването на някои хронични бактериални болести като:

 • Лаймска болест
 • Инфаркт на миокарда
 • Исхемична мозъчно-съдова болест
 • Белодробен инфаркт

Странични ефекти от Лумброкиназата

Няма наблюдавани странични ефекти от него стига да не се взима с други антикоагулантни лекарства като например - Варфарин .Въпреки че е безвреден той е като повечето хранителни добавки и лекарства - приет в по големи дози може да предизвика: сърбеж гадене диария обрив
Препоръчителна доза 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер! Освен ако не е изрично предписан друг прием!

Купи Лумброкиназа: Lumbrokinase 20MG, 60 Caps


Какво е Серапептаза?Серапептаза е чуден ензим, за който почти никой не знае. Той представлява протеолитичен ензим, намиращ се в копринените буби. Ензимът успешно лекува редица възпаления, белези, образуване на кръвни съсиреци, артериална плака,кисти и възпаления във всички форми. Лекарите в Азия и Европа предписват Серапептаза за лечение на различни форми на възпаления през последните 30 години, но в България все още употребата на този ензим е слабо разпространена. Серапептаза 120 000 IU от Doctor's Best има силно противовъзпалително действие върху организма. Използва се при отоци, травми и мускулни болки.

Серапептаза на капсули действа върху цялата гама възпалителни заболявания. Има подобни свойства с тези на ибупрофен, салицилати и нестероидни противовъзпалителни средства, но за разлика от тях е напълно натурална и не вреди по никакъв начин на организма. Серапептазата, наричана още серопептидаза или сератиопептидаза е ензим, който се извлича от микроорганизма Сератия, съществуващ в храносмилателната система на копринените буби. В тънките черва на копринените буби, серапептазата разгражда авиталните тъкани, каквато тъкан е пашкулът на копринената пеперуда, като в този процес не се увреждат останалите тъкани. В човешкото хранене серапептаза се класифицира като системен, метаболитен или протеолетичен ензим. Приеман на гладно, той попада директно в кръвопотока и достига до различните части на тялото. Макар и отскоро популярен, серапептаза е била обект на научни изследвания още преди половин век, когато се е засилил и интереса на учените върху протеолетичните ензими, но тогавашните технологии затрудняват тяхната изолация.

Днес съществуват редица авторитетни изследвания върху множеството ефекти на този така ценен ензим. Серапептазата се използва за лечение на много болести и третиране на симптоми. Терапии с ензима се прилагат при хора, страдащи от заболявания на дихателните пътища, хронични проблеми с носа и носоглътката, карпел-тунелен синдром, болки и подувания в челюстта и др. За пълното усвояване на ензима серапептаза, приеман като хранителна добавка, е необходим допълнителен прием на минерали и метилсулфонилметан (МСМ). Силата на лечебния ензим е популяризирана в Европа от немския лекар д-р Ханс Нийпер, който го използва за лечение на своите пациенти при много различни хронични болкови и възпалителни състояния.

За какво помага Серапептазата?

 • Сърдечно-съдови заболявания - Серапептаза постепенно почиства плаките (направени от мазнини, холестерол, клетъчни отпадъци, калций и фибрин) в артериите, като по този начин се елиминира възпалението в основата на образуването на плака.
 • Хроничен бронхит - Серапептаза разхлабва храчките (тежка слуз) и намалява хроничната кашлица и отхрачването, което причинява много болка в бронхите.
 • Ефективен контрол над болката - Серапептаза контролира високоефективно източниците на болка, причинени от нарушените съединения от възпалените тъкани.
 • При травматични увреждания, като навяхвания и скъсани сухожилия, и е ефективен за лечение на следоперативна болка и оток / подуване.
 • Белези - Всички видове белези могат да бъдат значително намалени, чрез използването на Серапептаза за 3 месеца, защото той разтваря фибрин - основен компонент на съединителната тъкан.
 • Синдром на раздразнените черва - Серапептаза премахва основните причини за възпаление, включително възпалителни процеси в тъканта на дебелото черво.
 • Уши, нос, гърло - Серапептаза облекчава възпаления, свързани с хронични алергии, без страничните ефекти на типичните за синусите лекарства и лечения.
 • Други ползи - Серапептаза в момента се използва за широк спектър от приложения за човешкото здраве и превенция на заболяванията. Това включва терапевтично използване при увреждания на нервите, множествена склероза, хронични ушни инфекции, сенна хрема, задръствания на белия дроб, подути жлези, ларингит, ринит, хронична болка, артрит, болки в гърба и врата, диабет, язви, остеопороза, проблеми на простатата, ревматоиден артрит, спортни травми, следоперативни белези и лезии, кисти на гърдите, разширени вени, артериални заболявания, ангина, и кръвни съсиреци.


Купи СерапептазаSerapeptase 40 000 IU 90 Caps | Serapeptase 120 000 SPU X 90 Caps


Какво е Ниацин?

Ниацин, известен също като витамин В3 или ниацинамид, е водоразтворим витамин. Той се абсорбира в тънките черва и се екскретира с урината. Човешкото тяло използва ниацин в повече от 50 химични реакции. Той е необходим на тялото, за да се извлече енергия от мазнини, въглехидрати протеини.Представлява естествен регулатор на холестерола и често се изписва като лекарство при отклонения в неговите стойности. Ниацинът защитава сърцето и предпазва от сърдечни заболявания, като балансира кръвното налягане. Може да подобрява циркулацията на кръвта и да разширява капилярите. Ниацин на таблетки на изгодна цена понижава високия холестерол и тригицеридите.

Какво знаем за Ниацин от 500 на таблетки?

Знаем колко важно е вашето здраве за вас и вашите близки. Ето защо ние се фокусираме върху предоставянето само на висококачествени продукти, на които можете да се доверите на най-добрата цена. Един от тях е Niacin 500mg 120 tablets на Doctor`s Best. Той е с 8-часова форма, с удължено освобождаване, която ви дава възможност да се насладите на здравните ползи от продукта, без да изпитвате неприятното зачервяване на кожата, което обикновено придружава други форми на Ниацин. Niacin, известен също като витамин B3 и никотинова киселина, поддържа повече от 500 ензимни реакции, които играят централна роля в сърдено-съдовото здраве, производството на енергия и здравословното стареене.
Тази хранителна добавка на Doctor's Best съдържа коензими, за които се съобщава, че играят ключова роля в производството и метаболизма на организма ви. Никотиновата киселина, може да поддържа здравето на сърдечно-съдовата система, чрез насочване към положителен баланс на кръвните липиди.
Редовният прием на Niacin Time-Released With Niaxtend на Doctor`s Best, както е указан, видимо допринася за когнитивните функции при възрастни чрез подобряване на комуникацията между невроните. Тя може също така да разшири антиоксидантните ползи за мозъчните митохондрии.

За какво е полезен Ниацин?

Препоръчително е Ниацин да се използва с правилна диета и тренировъчна програма, която помага за намаляване на "лошия" холестерол и мазнини (LDL, триглицериди) и повишава "добрия" холестерол (HDL) в кръвта. Ниацинът е известен също като витамин В-3 (никотинова киселина), един от витамините на В-комплекс. Може да се използва с или без други лекарства. Намаляването на "лошия" холестерол / триглицериди и повишаването на "добрия" холестерол спомага за предотвратяването на удари и инфаркти. Намаляването на мазнините също може да помогне за намаляване на риска от проблеми с панкреаса (панкреатит) при хора в риск. Niacin Time-Released With Niaxtend 500мг 120 таблетки на Doctor`s Best на изгодна цена помага за загубата на килограми при наднормено тегло и спиране на тютюнопушенето. Спомага в намалянето на нивата на захарта и подобряването на метаболизма на инсулина. Грижи се за здравето на мозъка и подобрява функциите му със своето успокояващо действие. Ниацин от 500 мг 120 таблетки помага да върнете енергията си след тежка физическа тренировка или в края на дълъг и тежък работен ден. Помага за по-добър сън и концентрация. Подходящ за хора страдащи от шизофрения или други заболявания свързани с психиката.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно с прием на храна по веднъж или два пъти дневно.

Купи Ниацин: Time-release Niacin 500MG, 120 tablets

Какво е Куркумин С3?


 

 • Действа благоприятно върху мозъка
 • Използва се за детоксикация на тялото
 • Мощен антиоксидант
 • Грижи се за здравето на клетките
 • Подпомага дейността на храносмилателната система
 • Може да се използва при остеоартрит

Curcumin C3 Complex капсули съдържа екстракт от корен на куркума, и биоперин, които поддържат здравето на човека. Хранителната добавка защитава тъканите и ставите. Curcumin защитава организма от вредното действие на свободните радикали. Освен това този продукт може да предостави на тялото 3 куркуминоида от куркума: "чист" куркумин, деметокси куркумин и бисдеметокси куркумин. BioPerine, който влиза в състава се извлича от плодът на черен пипер. Някои проучвания сочат, че комбинацията от куркумин и пиперин увеличават няколко пъти действието.

Какво представлява Куркумата?

Curcuma е храст, който може да достигне около 1 метър височина. Цвета на листата е бледо жълт и те са с продълговата форма. Пигмента куркумин в корените на растението притежават доста специфични вкусови качества. Има горчив и стипчив вкус. Той съдържа около 5% есенциални мастни киселини. Куркумата се използва още и за оцветяване на някой храни. Тя има мощни антиоксиданти свойства, стимулира имунитета, съдържа още важни витамини и минерали нужни за здравето на целия организъм. Може да потиска някои ракови клетки и се справя със свободните радикали. Стимулира дейността на червата и стомаха. Помага още при различни кожни заболявания.

Как действа Curcumin C3 Complex с BioPerine капсули?

Curcumin High Absorption подобрява храносмилането, използва се при анемия, колики, както и при възпалено гърло,проблеми със стомаха и черния дроб и за прочистване на кръвта. Има добро стимулиращо свойство. Curcumin C3 Complex детоксикира тялото и подобрява дейността на ензимите в организма. Прилага се при ставни възпаления, екземи, ревматизъм и артрит. Може да се използва при диабет, шарка, грип и настинки.

Нормализира мозъчните функции, може да се прилага от хора, които страдат от болест на Крон. Употребата само на куркумин помага при възпаления на тъканите. Благоприятства добре на белия дроб, помага при тропичен панкреатит има силно противовъзпалително свойство. Стимулира имунна система, използва се като добър антидепресант и има противораково действие.

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 капсули дневно с храна.

Купи КуркуминCurcumine Phytosome (with Meriva) 500MG, 60 CAPSHigh Absorption Curcumin C3 from Turmeric 500MG 120 CAPS