Стандартите на Доктор Бест

Доказана наука = Доказани резултати

Основана от лекари през 1990, Doctor’s Best е компания за хранителни добавки, основаваща се на науката, предлагаща повече от 200 продукта, изработени предимно със старателно проучени маркови съставки, произведени по най-високите стандарти за качество, както и стриктно тествани на всяка стъпка от производствения процес – от суровините до крайния продукт. Ние използваме само cGMP сертифицирани производствени съоръжения. В Doctor’s Best се ангажираме с прозрачността чрез образование и комуникация и се стремим да бъдем кристално ясни какво предлагаме, защо и как го предлагаме.

Научно доказано от Doctor's Best

В DR'S BEST не се интересуваме от мании, капризи, увлечения или краткотрайна мода на определен продукт! Ние се интересуваме от хранителни добавки, базирани на Науката!

Ние искаме да знаем кое работи, как работи и защо работи така, достa преди да решим да го произвеждаме и да започнем да го продаваме. ие си съдействаме и сътрудничим с доказани специалисти в сферата на хранителните добавки, които разработват нови съставки и използваме техни клинични проучвания и открития за да определим най-ефективният начин да допринесем за желаният резултат от нашите добавки.

Качество на съставките в добавките на Доктор Бест!

Doctor's Best ненадминато качество на своите инградиенти, които да бъдат култивирани, проучени и разработени в най-добрите места из целият свят. За да постигнем непрекъснато качество и постоянство на продуктите ни, ние се стремим да използваме патентовани марки в нашите продукти, които да подчертаят високото качество на съставките, базирано на научни проучвания и клинични изследвания. Ние също така не само проверяваме и оценяваме качеството на суровите и необработени материали които се използват, а също така тестваме готовите продукти - като така искаме да ви уверим, че никога няма да намерите заместители или нещо некачествено в продуктите на Doctor's Best.

Прозрачност и пълна информация за продуктите

Doctor's Best е обвързан със спечелването на Вашето доверие през прозрачност и допълнително обучение, свързано с продуктите. Със сигурност може да намерите на етикета всички съставки, които са включени в продуктите на всяка опаковка, описващи как даден продукт действа, както и допълнителни проучвания в подкрепа на твърденията. Но ние ви даваме и много повече от това. Ние ви предоставяме лесни за разбирания видео клипове и обяснителни бележки, които могат да отговорят на редица въпроси като: Какво е това? Как действа? Защо трябва да го приемам?

Търсите по-научно обяснение! Моля посетете нашата страница "Научни факти", която е снабдена с детайлна информация, структурирани становища и научно подкрепени твърдения в подкрепа.

Производство от Доктор Бест

Разбира се целокупността на инградиентите и ефиктивността на самият продукт зависи от качеството и на самия процес на произвеждане. Ние избираме нашите производствени помещения с внимание - само сертифицирани по cGMP помещения могат да преминат нашият строк контрол и изисквания - и ние персонално проверяваме всеки продукт напълно през производственият цикъл за да се убедим , че отговаря на най-високите стандарти за качество!