Какво е Хиалуронова киселина с Хондроитин сулфат от Доктор Бест?


BioCell Collagen е научно обоснована,клинично тествана хранителна съставка, която насърчава младостта на кожата и здравите съединителни тъкани.Активната съставка BioCell Collagen спомага за поддържането на съвместната функция.

Хиалуроновата киселина от Doctor's Best е вид изграждащ блок,наречен гликозаминогликан и играе важна роля в поддържането на здравето на съединителната тъкан.

Хондроитин сулфатът е химичен продукт в хрущяла около ставите в тялото.Doctor's Best използва хондроитин сулфат с чистота от 90% или повече.

Колаген тип II е колагенът,който прави движими ставите.Проучванията показват, че хидролизираният колаген осигурява значително предимство в бионаличността спрямо нехидролизирания колаген,като по този начин има потенциала да подобри здравословната ставна структура по-ефективно.

Как действа Хиалуроновата киселина от Доктор Бест?

Компонентите на БиоСел Колаген(хиалуронова киселина, хондроитин сулфат и колаген тип II) могат да подобрят нормалното производство на протеогликани в съвместната матрица, като по този начин подобряват здравата структура на ставите и помагат за поддържане на съвместната функция.

Хиалуроновата киселина е вид изграждащ блок,наречен гликозаминогликан и играе важна роля в поддържането на здравето на съединителната тъкан.Поддържането на здрава съединителна тъкан и хрущял е фундаментално за нормалната функция на кожата и ставата.Хиалуроновата киселина е силно концентрирана в синовиалната течност,където служи за подобряване на смазването на ставите и еластичните структурни и функционални характеристики на съединението.

Хондроитин сулфатът и другите гликозаминогликани силно привличат вода поради отрицателните заряди на техните сулфатни групи.Тези отрицателни заряди също се отблъскват,създавайки пространства между страничните вериги на гликозаминогликана,където водата може да влезе.Тази комбинация от твърдо вещество и течност дава на хрущяла свиваемо качество,което му позволява да функционира в здрави стави.

Защо трябва да вземем най-добрата Хиалуронова киселина с хондроитин сулфат Doctor's Best?


Оказва аналгетично действие и е подходящ при метаболични нарушения, прекалени функционални натоварвания и възрастово понижаване на активността на синтетичните процеси. Той увеличава ставната подвижност, намалява отоците и болката и подобрява показателите.Изследователите се съгласяват,че основните видими признаци на стареене в кожата,ставите и очите са резултат от прогресивно разграждане на колаген и хиалуронова киселина в нашите тъкани.За да помогне, Doctor's Best използва BioCell Collagen е научно обоснована, клинично тествана хранителна съставка,която насърчава младостта на кожата и здравите стави.

  • Най-добрата Хиалуронова киселина с хондроитин сулфат с БиоСел Колаген поддържа здравата ставна структура и младостта на кожата
  • BioCell Collagen е доказана хранителна съставка, която съдържа патентован състав от естествено срещащ се хидролизиран колаген тип II (60%), хондроитин сулфат (20%) и хиалуронова киселина (10%) във високоабсорбираща се матрица
  • Без Глутен
  • Без ГМО