ИМУННА СИСТЕМА

ИМУННА СИСТЕМА 

Съдържа 32 продукта.
за страница
Ефекти:Осигурява пълната гама от витамини и минерали, доказани от същест - вено значение за човешкия метаболизъм, с изключение на желязо, което от съображения за сигурност, трябва да бъде взето поотделно. При спортисти
66,79 лв
Не е в наличност
Не е в наличност
ЕФекти: Натурален антиоксидант.  Подпомага зрението.
34,99 лв
В наличност
Ефекти:Благоприятства нормалното функциониране на чревната микро флора. За здрава имунна система. Съдейства за дейността на чревните бакте- рии и подпомага нормалното протичане на храносмилателните процеси.
52,19 лв
В наличност
Ефекти:Благоприятства нормалното осигуряване на енергия за тези, които чувстват умора от време на време. Формула с биоперин екстракт от черен пипер, спомагащ повишаването на абсорбцията и бионаличността.
19,32 лв
В наличност
Ефекти: Подпомага действието на сърдечно-съдовата система.  Нормализира кръвоснабдяването.  Нормална мозъчна функция.  Създава идеален енергиен баланс.  Подсилва мускулния тонус.  Благоприятства действието на нервната система.  Спомага за здравословен живот.
31,39 лв
В наличност
Ефекти: Спомага при активен спорт  Спомага при симптоми на стрес  Спомага при загуба на енергия
32,19 лв
Не е в наличност
Не е в наличност
Ефекти: Засилва мозъчната дейност.  Нормализира настроението.  Необходим е за образуването на плацентата, както и за изграждането  на костния мозък на ембриона по време на бременност.
26,79 лв
В наличност
Ефекти: Помага за антиоксидацията и засилва защитните сили на организма.  Стимулира имунната реакция.  От съществено значение за ставите и други съединителни тъкани.
36,69 лв
Не е в наличност
Не е в наличност
Ефекти: Благоприятства функцията на сърдечно-съдовата система.  Подсилва опорно-двигателната система.  Осигурява добра имунна защита.
29,99 лв
Не е в наличност
Не е в наличност
Ефекти: Подпомага имунната система.  Влияе добре върху сърдечно-съдовата система.
68,59 лв
В наличност
Ефекти: Нормалната дейността на синусите и функцията на дихателните пътища.  Създава условия за добра имунна реакция.
46,49 лв
В наличност
Ефекти: Поддържа нормалното ниво на кръвна захар.  Силен антиоксидант.
27,69 лв
В наличност
Показани са 1 - 12 от 32 продукта